Gratis verzending

Voor België wordt er gratis verzonden vanaf 50 euro

Voor Nederland wordt er gratis verzonden vanaf 100 euro

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 28-01-2019 - vandaag pakje ontvangen - alles tip top in orde -...  lees meer
  • 03-01-2018 - Héél blij met mijn mooie stoffen! En er zitten...  lees meer
  • 14-10-2016 - Prachtige ketting en prachtig verpakt ook. Klasse! Bedankt, Veerle lees meer
Plaats een bericht
Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Gepersonaliseerde halsketting maken - 11/12/19 van 9:30 tot 11:30 uur in Lint

€ 30,00
Het artikel is uitverkocht.

We maken samen een halsketting in de kleuren en de stijl die je wenst.  Aangepast aan jouw persoonlijkheid of bijpassend aan het nieuwe kleedje dat je net gekocht hebt, of het kledingstuk waar je maar geen bijpassende ketting voor kan vinden ( je brengt dan best dat kledingstuk mee natuurlijk) ...... om je vriendin te verrassen ......  redenen genoeg :-) . 

We overleggen eerst wat je wensen zijn en gaan dan kiezen wat betreft kleur en vorm.   Je hebt de keuze uit onze gigantische voorraad verschillende kralen.  We passen de stijl volledig aan aan wat je wenst.

+++++ we werken steeds met zeer mooie materialen, halfedelstenen, kristal,porselein, glaskralen, hout,parels enz... +++++

Inbegrepen in de prijs:  2 uur workshop, het materiaal voor 1 geregen halsketting met een lengte van max 50 cm.....  langere halssnoeren kunnen mits een kleine meerprijs , koffie of thee en een kkoekje en vooral ........ een gezellige boel.

De inschrijving is pas definitief op het ogenblik dat het inschrijvingsgeld op de rekening werd gestort. Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er een administratiekost verrekend van 10 euro