Gratis verzending

Voor België wordt er gratis verzonden vanaf 50 euro

Voor Nederland wordt er gratis verzonden vanaf 100 euro

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 28-01-2019 - vandaag pakje ontvangen - alles tip top in orde -...  lees meer
  • 03-01-2018 - Héél blij met mijn mooie stoffen! En er zitten...  lees meer
  • 14-10-2016 - Prachtige ketting en prachtig verpakt ook. Klasse! Bedankt, Veerle lees meer
Plaats een bericht

Handgevormde keramiekschoteltjes - 18/9/19 van 9 tot 12 uur in Lint

€ 55,00
Voorraad 4 stuks
Aantal

Leuke, driehoekige schaaltjes voor tapa's, een slaatje, als fruitschaaltje ......  apart door de driehoekige vorm en heel erg leuk op je tafel. Stel je voor, je kan je bezoek verwennen met zelfgemaakte koekjes in ... ja hoor.... zelfgemaakte schaaltjes.

We maken samen 2 handgevormde driehoekige keramiek schoteltjes met de "opbouw"-techniek.  Deze worden nadien door mij een eerste keer gebakken, nadien geglazuurd en dan nog eens gebakken.  Wanneer ze klaar zijn krijg je dan een verwittiging en kan je ze komen ophalen.  Opgelet,  we behandelen je werkstukken steeds met de grootste zorg maar het kan altijd gebeuren dat je werk de oven niet doorstaat, zo gaat dat nu eenmaal met keramiek maar we doen er uiteraard alles aan om dit scenario te vermijden.  Door de inschrijving ga je er automatisch mee akkoord dat dit kan gebeuren en er dan ook geen "schadevergoeding" is voorzien.

In de prijs zijn inbegrepen: 

Voldoende materiaal voor 2 driehoekige schoteltjes zoals het voorbeeld op de foto.  (Extra driehoekjes kunnen eventueel gemaakt worden door de snelle werkers maar worden dan ter plaatse afgerekend aan een meerprijs van 12 euro per stuk.)

Koffie, thee, water en een koekje :-) 

De inschrijving is pas definitief op het ogenblik dat het inschrijvingsgeld op de rekening werd gestort. Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er een administratiekost verrekend van 10 euro

Afmetingen driehoekig schaaltje:

Langste zijde +/- 19 cm - kortere zijden +/- 15 cm