Gratis verzending

Voor België wordt er gratis verzonden vanaf 50 euro

Voor Nederland wordt er gratis verzonden vanaf 100 euro

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 28-01-2019 - vandaag pakje ontvangen - alles tip top in orde -...  lees meer
  • 03-01-2018 - Héél blij met mijn mooie stoffen! En er zitten...  lees meer
  • 14-10-2016 - Prachtige ketting en prachtig verpakt ook. Klasse! Bedankt, Veerle lees meer
Plaats een bericht
Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

Kennismaken met kleurpotloden - 30/04/20 van 09:00 tot 12:00 uur in Lint

€ 30,00
Voorraad 6 stuks
Aantal

Kleurpotloden zijn een superleuk medium om te tekenen.......je kan er letterlijk alle richtingen mee uit. Het is een relatief propere hobby waar je ook niet veel plaats voor nodig hebt en die je stelselmatig kan opbouwen.  Wat je doel ook is, om te leren tekenen en kleuren met je kinderen, als ontspanning voor jezelf, om er professioneel mee aan de slag te gaan...... kleurpotloden zijn gewoon fijn.

Deze workshop is bedoeld voor al wie kennis wil maken met het werken met kleurpotloden en hiervan de basis wil ontdekken.

Het is de bedoeling om tijdens deze workshop wat meer info te krijgen over materialen en een paar basistechnieken en zelf uiteraard al eens te "proeven" van het medium en de veelzijdigheid er van te leren kennen. 

Deze workshop richt zich dan ook naar beginners en er is geen enkele voorkennis nodig.

Wil je een hobby waarbij je tot rust kan komen ?  Wil je creatief zijn zonder al te veel geld te moeten spenderen ?  heb je een beroep waarbij je regelmatig ergens een beetje moet wachten en ben je dat wachten beu ? ................... tja, dan heb ik voor jou een oplossing :-) !!!

Zelf meebrengen:
- de potloden die je in huis hebt en een (kneed)gom eventueel

- een beetje papier of een schetsboekje

- alle kleurpotloden die thuis eventueel rondslingeren 

De inschrijving is pas definitief op het ogenblik dat het inschrijvingsgeld op de rekening werd gestort. Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er een administratiekost verrekend van 10 euro

Opgelet: Gebruik de kortingcode WORKSHOP bij het online bestellen, zo worden er geen verzendingskosten gerekend biju uw inschrijving.  Mocht dit toch gebeurd zijn mag mag u de verzendingskosten in ieder geval aftrekken van uw totaal te betalen bedrag en zetten we het later administratief recht.