Gratis verzending

Voor België wordt er gratis verzonden vanaf 50 euro

Voor Nederland wordt er gratis verzonden vanaf 75 euro

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 28-01-2019 - vandaag pakje ontvangen - alles tip top in orde -...  lees meer
  • 03-01-2018 - Héél blij met mijn mooie stoffen! En er zitten...  lees meer
  • 14-10-2016 - Prachtige ketting en prachtig verpakt ook. Klasse! Bedankt, Veerle lees meer
Plaats een bericht

Toby & Co

Welkom

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen.    

Toby & Co staat voor unieke handgemaakte kinderkleding  leuke stoffen en mooie fournituren.  Degelijke kwaliteit, mooie snit, designer stofjes en altijd unieke stukken of zeer beperkte oplages.

Naast "heerlijke" kinderkleding is Toby & Co ook vooral "eerlijke" kinderkleding.  Alles wordt in eigen atelier in België en met veel zorg en liefde gemaakt.   We blijven ook een stuk goedkoper dan vele andere merken maar uiteraard iets duurder dan de kinderkleding die je bij de grotere ketens kan vinden en dikwijls in lage loonlanden worden geproduceerd.  De leuke stijl en de mooie stofjes maken dat echter meer dan goed :-)    

Jouw (klein)kindje is toch ook uniek !?! niet !?!  :-)

Je zal het in ieder geval niet meemaken dat er op de speelplaats 5 kindjes met hetzelfde hemdje rondlopen :-) , of dat jouw kraamcadeau reeds 2 maal geschonken werd door andere bezoekers .......  uniek is hier de boodschap !!

We gaan steeds op zoek naar leuke stoffen en fournituren.  Naast enkele Japanse en Amerikaanse designer stoffen, werken we bijvoorbeeld ook met puur Belgische stoffenontwepers zoals bv Soft Cactus, een super mooie kwaliteit van gekamd katoen met mooie, frisse prints.

Of je het aankoopt voor je eigen kindje, je eigen kleinkindje, of als geschenk..................,je zal altijd merken dat de stukken van Toby & Co altijd een glimlach meebrengen........ en net daar doen we het voor !! :-) :-) :-)

Kijk gerust eens rond op de webshop en meld je zeker ook aan voor onze nieuwsbrief,  zo blijf je op de hoogte van onze acties .

Veel succes !!

Toby & Co