MONDMASKERS IN KATOEN

DE AANTALLEN WORDEN REGELMATIG BIJGEVULD, IS ALLES OP , KOM DAN LATER EVEN TERUG. IK VUL AAN ZO VLUG IK KAN BIJWERKEN

Het was eerst helemaal niet de bedoeling om zelfgemaakte mondmaskers te gaan verkopen in de webwinkel maar ik bleef maar verzoeken krijgen hierover zodat ik uiteindelijk overstag ben gegaan.  Ik kan ze niet gratis weggeven aangezien ik met nieuwe stoffen en linten uit de webwinkel werk en niet met oude lakens of ander recyclagemateriaal.  Ik dien uiteraard belastigen te betalen op mijn goederen en de verkoop van de mondmaskers is dan ook officieel en aangegeven met de nodige werkingskosten.    Indien je dus van iemand gratis maskers kan krijgen maak je daar best gebruik van.  De maskers op deze pagina zijn te koop voor diegenen die ze echt willen hebben.

Ik werk met een comfortabel modelletje dat goed aanpast aan de vorm van het gelaat.  Neus, mond en kin zijn bedekt zoals het hoort. De mondmaskers zijn steeds dubbel:een bedrukte buitenkant en een effen binnenzijde.  Tussen de twee lagen is ruimte om een filter te plaatsen.  Door gebruik van een lang lint in zijn geheel worden de oren gespaard en past het masker steeds zeer goed aan met maar 1 enkele knoop of strik.  

De lus onderaan komt in de nek en zorgt er voor dat het kingedeelte goed aansluit.  De twee linten bovenaan worden langs de bovenkant achter de oren gebracht en achteraan het hoofd vastgemaakt met een knoop en strik.

Is er een modelletje uitverkocht, kom dan nadien even terug kijken want ik vul de voorraad af en toe aan met nieuwe exemplaren voor zover mijn tijd dit toelaat :-) 

Ik werk voorlopig met 3 maten: "S" "M" en "L". 

De "S" is voor kinderen van +/- 7 tot +/- 12 jaar

De "M" is het meeste geschikt voor vrouwen maar zij kunnen ook de maat "L" gebruiken. 

De maat "L" is het meest geschikt voor mannen, voor hen zou ik niet de maat "M" aanraden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina